Werken bij GIM - Smart geo insights

Bekijk onze vacatures 👇

Ons DNA

We zijn een team van experts met verschillende achtergronden (geografen, ingenieurs, datawetenschappers, IT-experts en nog veel meer) maar hebben veel gemeen: we zijn gemotiveerd, ondernemend, zorgzaam, zelforganiserend en vooral gepassioneerd door het potentieel van geografische data. We nodigen je uit om te ontdekken wat het betekent om een GIM'er te zijn!

Zelforganiserende teams

Onze teams en processen zijn bewust gebouwd om elk lid een maximale autonomie te geven. We bakenen domeinen af waarin onze GIM'ers volledige verantwoordelijkheid krijgen. Dit is een uitnodiging om te leren, initiatief te nemen en je eigen impact te creëren!

Feedback cultuur

Excellente feedback leidt tot een beter inzicht in onze vaardigheden en is de sleutel tot goede werkrelaties en een productieve samenwerking. Daarom werken we bij GIM met 360 ° feedback en voorzien we onze GIM'ers regelmatig van feedbacktraining.

Een leuke sfeer

We waarderen de warme relaties die we hebben binnen ons team van GIM'ers. Wij vinden het belangrijk om iedereen met zorg en respect te behandelen, en om regelmatig samen te komen voor vrijdagborrels of Townhall meetings met leuke activiteiten.

Corporate Social Responsibility

We zetten actief in op een positieve impact op de samenleving, en het respecteren en beschermen van het milieu. Daarom hebben we ons mobiliteitsplan gelanceerd, en nemen we bewuste beslissingen over projecten en klanten. Een geschenk aan goede doelen is ingebed in ons beloningsproces.

Onze extra voordelen

Mobiliteitsbudget

Onze ervaren medewerkers kunnen kiezen voor een mobiliteitsbudget dat ze vrij kunnen besteden, aangepast aan hun persoonlijke behoeften.

Flexibiliteit

Onze kantoren zijn gevestigd in Leuven en Gembloux, maar onze teams worden aangemoedigd om zelf hun optimale balans te vinden met telewerken.

Beloning anciënniteit

Alle GIM'ers worden beloond met extra vakanties na vijf en tien jaar anciënniteit, en gevierd tijdens onze Town Hall meetings.

Opleiding en kennisdelen

We krijgen trainingsdagen en een budget om onze vaardigheden up-to-date te houden. GIM stimuleert ook actief interne kennisdeling met lunch meetings die open zijn voor alle GIM'ers.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Door ons privacybeleid te aanvaarden gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens 3 jaar worden bewaard, waarna ze worden geanonimiseerd.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?